keskiviikko 21. lokakuuta 2015

#Kukkoonirti

Pakko pyhittää tämä ilta tutorin tekemiselle... mutta pakko on myös jakaa jopa tänne meidän vuosikurssin UPEA e-bile-traileri. Koska se on niin hieno.

Perinteisesti esittelybileisiin (eli e-bileisiin) tehdään siis elokuva, joka esitetään itse juhlassa. Sen lisäksi tehdään lipunmyyntiä varten traileri, jossa esitellään mitä on luvassa (tai sitten vaikkapa valeteemaa). Bileissähän on siis aina jonkin tietty teema, joka on suuri salaisuus trailerin julkistamiseen asti. Meidän valeteemana oli maatila, ja valeteeman valeteemana (joo, kieroutunutta) oli Antti Tuiskun Peto on irti -parodia Kukko on irti. Olemme nimittäin Cursus Kukko.

Uskoisin, että aikaisempina vuosina sekä leffa että traileri on kuvattu melko amatöörimäisesti (en tarkoita nyt väheksyä yhtään ketään!!) ja se myös näkyy tuotoksessa. Tänä vuonna meidän kurssille oli kuitenkin siunaantunut sen luokan osaamista, että lopputulos on kaukana amatööriydestä, eikä sitä voi kuin ylistää (vaikka itse olenkin tässä asiassa varmaan jäävi). Siksi siis haluan, että ihan kaikki pääsevät osallisiksi tästä mahtavuudesta. :) Trailerimme on tässä:





Jos haluat tietää e-bileidemme oikean teeman, klikkaa videon lopussa vasempaan yläkulmaan ilmestyvää videolinkkiä ;)

1 kommentti: